Trainer

“Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het te ontdekken in zichzelf.” 
- Galileo Galilei -

Inspireren, motiveren en (aan)raken

Als je mij zou vragen wat ik het fijnst vind aan groepen begeleiden, dan is het het moment waarop mensen een inzicht krijgen en ze een beweging ervaren in zijn of haar leerproces. Individueel leren, met ondersteuning van het groepsproces:  echt waardevol! Een muntje, waardoor de jackpot valt. Mensen inspireren, motiveren en raken is wat mij beweegt als trainer én coach. Ik ben een bevlogen trainer en coach, die met aandacht voor de groep, zorg draagt voor het individuele leerproces. In de trainingen kom je mijn hartewerk met opstellingen ook zeker weer tegen. 

Partnertraining

Breng je relatie naar een nieuwe dimensie! Of je nog maar net bij elkaar bent of inmiddels je gouden huwelijksfeest hebt gevierd, de kwaliteit van elke partnerrelatie wordt bepaald door hoe je elkaar in de verbondenheid kunt blijven vinden. 
Man-vrouw, man-man, vrouw-vrouw… zijn jullie blij met elkaar en wil je samen verder groeien in je relatie? Zijn jullie toe aan meer verdieping? Zoek je meer richting of concrete handreikingen? De partnertraining kan een verrassende, fijne wending geven aan het pad dat je samen wilt gaan. Uiteraard wordt elke vorm van relatie verwelkomd. Bij deze prachtige nieuwe training mag ik als assistent-trainer mijn bijdrage leveren. Iets voor jou en je partner? Kijk op www.nti-nlp.nl

Training Vrouw

Voor het Nti NLP in Limmen verzorg ik als assistent-trainer en coach de training Vrouw. Herken jij je in:  “Ik houd alle ballen in de lucht? Maar ik cijfer mezelf weg. Mijn werkcarrière kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin en omgeving. Toch zou ik wel wat meer ruimte voor mijzelf willen. Ik red het prima alleen, maar wil meer in verbinding zijn met mezelf en anderen.  De touwtjes van mijn leven heb ik in handen en werk hard voor mijn geluk. Veel geven vind ik makkelijk, maar ontvangen vind ik een klus. Ik ben een enorme pleaser, of ik wil of niet. Mijn wens is om mijn seksuele krachten en verlangens te (her)ontdekken.  Meer levensenergie voelen zodat alles meer (of weer) kan stromen. Ik heb alles wat een mens mag verlangen en toch voelt het alsof er iets ontbreekt…”

Herken je een of meerdere van deze uitspraken? Ben je benieuwd wat deze levenservaringen je ook kunnen brengen? Of hoe andere vrouwen hiermee omgaan? Je ontdekt meer van jezelf in de training Vrouw. Voor meer informatie en inschrijven, ga je naar het aanbod van Nti NLP: www.ntinlp.nl

Coaching-platform

In het coaching-platform komt samen van waar ik in geloof: coaching, expertise en trainingsmogelijkheden. Het coaching-platform biedt jou ‘het voertuig’ om te komen van waar je nu staat naar waar je wilt zijn. Wij helpen je om je vraag helder te krijgen. Door jarenlange ervaring zijn wij experts in vragen stellen. En kunnen wij goed luisteren naar jouw thema’s en weten met welke aanpak jij geholpen bent. Soms kan het zijn dat een antwoord per email voldoende is en anders bieden wij jou een traject op maat aan bij één van onze gespecialiseerde en ervaren coaches. Kijk op www.coaching-platform.nl.