Liesbeth is…

een dromer. Als kind al. Afgeleid door alles en iedereen. Het leven vond ik mooi, ontroerend mooi en ik had toen al het gevoel dat ik deel uit maakte van iets heel groots. Wat dat precies inhield, wist ik veel. Ik weet nog wel goed dat ik nét kon fietsen, zo’n magisch moment… En de straat uit fietste, alsof ik opsteeg naar de hemel. Tegelijkertijd kwam in een flits het besef dat ik nietig en klein als een zandkorreltje was. Vaak observeerde ik, luisterde ik en voelde ik veel van anderen. Samen met mijn broertje Pieter en mijn vriendin Anita, beleefde ik de mooiste avonturen. We speelden en fantaseerden er op los, binnen en buiten. Op de middelbare school vond ik het maar lastig, al die emoties en gevoelens van mijzelf en van anderen.

Liesbeth van Breemen

Helemaal perfect

Mijn gekozen opleidingen richtten zich op communiceren, contact maken en de juiste woorden vinden om mensen en bedrijven te bereiken. Omdat ik een goede gever ben en geleerd had om hard te werken, stopte ik vaak niet tot het werk helemaal perfect en af was. Totdat ik er door een heftige gebeurtenis achter kwam, dat dat echt niet meer werkte! Over deze gebeurtenis lees je meer bij het kopje BDE.

Mijn werkzame leven voor een werkgever heb ik met veel plezier gedaan. Toch miste ik steeds iets. Mijn hart gaat uit naar mens en de natuur. Ik voel me heel erg verbonden met anderen, de wereld en de aarde. Luisteren, rust brengen, aanvoelen en mij inleven, kan ik goed. Ik help mensen graag zich vrij en verbonden met hun hart en de natuur te voelen. Zodat ze hun eigen reden van bestaan -opnieuw – ervaren!

Mijn ervaringen

Soms gebeuren er dingen in je leven, die voor een grote ommekeer zorgen. De grootste leerplek is immers het leven zelf. Voor mij waren dit in relatief korte tijd een miskraam, de zwangerschappen en geboorten van onze kinderen, brand in ons nieuwe huis en een bijna-doodervaring. Er volgde een woelige periode. Ik was moe, kon mij nauwelijks concentreren en vond nergens voldoening. Terwijl ik vond, dat mijn leven heel goed op orde was en alles had wat mijn hartje begeerde, was ik doodongelukkig en opgebrand…

Zoektocht naar mijzelf

Mijn burn-out, allerlei fysieke klachten en nauwelijks energie zorgden voor het besef dat het echt tijd werd voor actie. Ik was mijzelf volledig kwijtgeraakt. Die zoektocht naar mijzelf en mijn verbinding met het leven leidden tot expertise in systemisch werken, organisatieopstellingen, NLP en oplossingsgericht werken.

Coach, trainer en opsteller

Als ervaren professionele coach en trainer begeleid ik inmiddels al een aantal jaren met “Liesbeth van Breemen, coaching en training” mensen en teams in de particuliere en zakelijke sector. In hun persoonlijke of professionele ontwikkeling als medewerker of leidinggevende. De juiste balans en rust is te vinden door samen vastgelopen patronen te onderzoeken.  Waarom doe jij wat je doet? Waar loop je tegenaan of in vast? En hoe kun je het ook anders doen?

Ik ontmoet in mijn werk en in mijn leven vaak mensen, die de verbinding met zichzelf, hun lijf, partner, werk of gezin zijn kwijtgeraakt.  Wanneer je leert vanuit je essentie te leven en te werken, ontstaat er een andere relatie met jezelf en met je omgeving.  Mijn eigen ervaringen en kennis van Systemisch werken, NLP en Lichaamswerk komen hierbij goed van pas. Daarnaast heb ik lange werkervaringen in diverse grote en kleine organisaties.

Plan een oriënterend gesprek

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Leuk! Laten we kennis maken! Je kunt mij bellen op 06-53593452 of plan direct een oriënterend gesprek in op een voor jou geschikte datum en tijd.

Opleidingen

 • Trainersopleiding NTi-NLP Limmen
 • Kindercoachopleiding, systemisch werken met kinderen & jongeren; I. Dykstra UNLP
 • Persoonlijk Begeleider/NLP Coach Opleiding NTi-NLP Limmen
 • Systemisch begeleider/opsteller, gecertificeerd NTi-NLP Limmen
 • Systemic Ritual; Daan van Kampenhout
 • Systemisch werken in Onderwijs, Opvoeden en Ouderschap; M. Francke
 • Systemische Structuuropstellingen; Matthias Varga von Kibed, Insa Sparrer
 • Systemische opstellingen en persoonlijk proceswerk; Johannes B. Schmidt
 • Shame and Intimacy ; Johannes B. Schmidt
 • Systemisch Werken in 1-op-1; CoachInn, Nienke Brinkhorst
 • Oplossingsgericht Werken; Arnoud Huibers
 • Vrouw & Verlangen; Marieke Soutberg
 • Opleiding Systemisch werken Verdieping
 • Basisopleiding Systemisch werken
 • NLP Master Practioner NTi-NLP Limmen
 • NLP Practioner NTi-NLP Limmen

Beroepsvereniging & professionalisering: