Contact

Neem contact met me op

Liesbeth van Breemen, coaching & training bevindt zich in de prachtige omgeving van Castricum, nabij bos en strand. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, een speelplek voor kinderen en een heerlijke, groene omgeving. In het gebouw bevindt zich ‘De Oude Keuken‘ waar u een heerlijke lunch, koffie/thee kunt gebruiken.

Kom langs

Het Oude Administratiegebouw
Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum

E-mail

info[at]liesbethvanbreemen.nl
Om spam te reduceren, vul je zelf even een @ in voor [at].

  De items met een asterix (*) zijn verplicht.

  Bekijk hier onze privacyverklaring

  Routebeschrijving vanuit Amsterdam
  Volg de A9 vanuit Amsterdam naar Alkmaar en neem afslag 10 Castricum/Uitgeest. Sla rechtsaf de provinciale weg (N203) op, richting Uitgeest-Castricum. Sla linksaf bij afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het Landgoed Duin en Bosch op. Op het terrein volgt u de groene borden met witte letters 'Oude Parklaan 60 - 149'. U parkeert uw auto op de P 'Oude Administratiegebouw' en loopt naar het gebouw met het witte kerktorentje, waar u moet zijn.

  Routebeschrijving vanuit Alkmaar
  Via de provinciale weg (N203), afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het landgoed Duin en Bosch op. Via de A9, afslag 10 Castricum/Uitgeest. Sla rechtsaf de provinciale weg (N203), richting Uitgeest/Castricum.
  Linksaf bij afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de rotonde slaat u de eerste weg linksaf het Landgoed Duin en Bosch op. Op het terrein volgt u de groene borden met witte letters 'Oude Parklaan 60 - 149'. U parkeert uw auto op de P 'Oude Administratiegebouw' en loopt naar het gebouw met het witte kerktorentje, waar u moet zijn.

  Met de trein
  Neem bij station Castricum de uitgang naar de achterzijde van het station en sla na de trap van het station direct rechtsaf. Loop langs de parkeerplaatsen en volg de Duinenboschweg. U ziet dan na circa 10 minuten een wit kerkje aan uw linkerhand en daarna ziet u Het Oude Administratiegebouw.